Vacature assistent

Wij zijn per september 2021 op zoek naar iemand die onze equitherapeut kan assisteren tijdens twee groepstherapieën met vluchtelingkinderen (12-18 jr).

Dan zoeken we jou!

Wij bieden belangrijk en uitdagend werk met getrainde paarden in een gedreven en leuk team. Je werktijd is op zaterdag van 13:00-16:30 uur. Je haalt ook de kinderen op van het AZC in Amersfoort, daarom is het belangrijk dat je in bezit bent van een auto en rijbewijs. De totale werktijd komt neer op ongeveer 3.5 uur per week.

In eerste instantie zoeken we iemand die tijdens dit project tot juli 2022 wil helpen, maar verlenging is mogelijk. Omdat je werkt met kwetsbare kinderen is een VOG-verklaring en een zorgopleiding vereist. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding van 100,- Euro per maand en kilometervergoeding.

Stichting Kind te Paard helpt kinderen met ontwikkelingsproblemen door middel van therapie met paarden. Omdat deze bijzondere vorm van zorg niet wordt vergoed en zeer kostbaar is, zorgen wij ervoor dat kinderen met weinig middelen tóch geholpen worden. Met steun van bevlogen donateurs, behandelen we deze kinderen kosteloos.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Lize van Ginkel via info@kindtepaard.nl